29 maart 2007
 

Chevrolet Minicars

Chevrolet onthult drie Minicar concepts in New York

29 maart 2007 | De Chevrolet Trax is één van de drie Chevrolet Minicar concepten die General Motors gaat onthullen tijdens de New York International Auto Show. Deze concept cars moeten appelleren aan jonge autokopers in stedelijke markten.
Chevrolet Minicars

Alle drie de concept cars werden ontworpen in GM's Design Studio in Incheon, Zuid Korea, één van de elf Design Studio's van GM wereldwijd. De studiemodellen, die GM's mondiale architectuur voor mini's als basis hebben, zijn het resultaat van de flexibiliteit, creativiteit en innovatieve focus op design in GM's Asia Pacific regio.

Chevrolet Minicars

"Deze concept cars onderstrepen de kracht en diversiteit van GM's wereldomvattende designmogelijkheden, evenals de bekwaamheid van ons wereldwijde productontwikkeling-team om snel te kunnen anticiperen en een passend antwoord te hebben op de alsmaar veranderende behoeften van onze uiteenlopende markten wereldwijd", verklaart Ed Welburn, Vice President GM Global Design.

Chevrolet Minicars

De vierdeurs Trax wordt aangedreven door een 1-liter benzinemotor. Het bovenste deel van het exterieur is gedompeld in de kleur Blaze Orange, terwijl de lagere carrosseriedelen op de hoeken voorzien zijn van een matte Burnt Orange afwerking. De kleurcombinatie zorgt voor een uitstraling die aangeeft dat het deze Chevrolet ondanks zijn compacte afmetingen menens is.

Chevrolet Minicars Chevrolet Minicars Chevrolet Minicars
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!