28 maart 2007
 

Toyota

Business versies Toyota Verso en Toyota RAV4 op AutoRAI

28 maart 2007 | Toyota biedt tijdelijk een Business pakket aan waarmee de Toyota Verso en Toyota RAV4 kunnen worden uitgerust. Tot deze dealeroptie behoren een volledig geintegreerd Full Map DVD navigatiesysteem met Traffic Message Channel (TMC) en Dynamic Route Guidance (DRG) en een Bluetooth handsfree systeem voor de mobiele telefoon. De meerprijs bedraagt € 1.250,-. Bovendien hoeft de zakenrijder over dit bedrag geen fiscale bijtelling te betalen.

De Business versies op de Toyota Verso en de Toyota RAV4 zijn van dezelfde gemakken voorzien als de Business uitvoeringen van de Toyota Auris en de Toyota Avensis. Zo is er een Full Map DVD navigatiesysteem dat binnen heel West-Europa de weg wijst en bovendien veel nuttige informatie verstrekt. Zo meldt het Traffic Message Channel automatisch waar de files staan en berekent het Dynamic Route Guidance desgewenst een alternatieve route.

Toyota

De Business uitvoeringen zijn ook voorzien van een Bluetooth handsfree systeem, die vanaf het stuurwiel of via spraakcommando's kan worden bediend.

De normaliter hoge prijs van geavanceerde navigatiesystemen werkt in ons land dubbel nadelig voor de zakelijke rijder. Eerst bij de aanschaf en vervolgens bij de jaarlijkse fiscale bijtelling. Met de introductie van de dealeroptie Business op de Verso en RAV4 heeft de klant een direct voordeel van € 2.000,-, omdat de normale prijs € 3.250, - bedraagt. Daarnaast hoeft er over het gehele Business pakket geen fiscale bijtelling te worden verrekend.

Toyota Toyota
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!