15 maart 2007
 

Medion navigatie

Medion introduceert twee nieuwe navigatiesystemen

15 maart 2007 | Medion, internationaal aanbieder van consumentenelektronica, brengt twee nieuwe navigatiesystemen op de markt: de GoPal X4510 en de GoPal S2310. Het bedrijf is al enige jaren actief op de navigatiemarkt en wil met deze nieuwe modellen zijn positie in de Benelux versterken.
Medion navigatie

De GoPal X4510 combineert een compact design met nieuwe technologie. Naast het hoge resolutie beeldscherm, werkt het apparaat met de geïntegreerde Gyro en E-compass. Deze twee technologieën ondersteunen de GPS-ontvanger in gebieden zonder GPS-signaal. Daarnaast maken de multimediafuncties het mogelijk de X4510 zowel in als buiten de auto te gebruiken als mp3-speler. Het model is tevens geschikt om foto's op te bekijken.

Medion navigatie

De GoPal S2310 is een gadget op pocketformaat. Doordat de S2310 spatwaterdicht is, schokbestendig is en is uitgerust met een mp3-speler, is dit navigatiesysteem geschikt voor de sportieve gebruiker. Verder maakt GPS-tracking het mogelijk om eenmaal thuis, de gereden route nog eens te bekijken of weer te geven via Google Earth.

Medion navigatie Medion navigatie
 
Websitewww.medion.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!