9 maart 2007
 

Seat

Seat krijgt groen licht van Supervisory Board

9 maart 2007 | Volkswagen AG heeft de Spaanse autofabrikant Seat het groene licht gegeven om op korte termijn een aantal maatregelen te ontplooien voor een zekere toekomst van het merk. Tot deze maatregelen behoort ondermeer het uitbreiden van de modelreeks, om toegang te krijgen tot nieuwe marktsegmenten.

Een van de voorgestelde noviteiten is de toekomstige introductie van een nieuwe sportsedan (in het B1 segment). Daarmee reageert Seat op de vraag vanuit de markt en breidt het merk het huidige productaanbod verder uit. Met de steun van Volkswagen kan Seat haar productgamma verder verbreden, nieuwe kopers aantrekken en de verkoopmogelijkheden van het distributienetwerk verbeteren.

Seat

De medewerking van de Spaanse Minister President, vorige week donderdag tijdens het leggen van de eerste steen van het toekomstige Design Centrum in Martorell, onderstreept Seats ambities. Het nieuwe Design Centrum wordt het enige geintegreerde ontwerpcentrum in Spanje dat geheel op de automobielsector is gefocust.

Voor de president van Seat, Erich Schmitt, "blijkt uit dit besluit het vertrouwen van de Volkswagen AG Groep in ons merk Seat. Wij moeten er naar streven al onze toekomstige inspanningen te richten op het creeren van een fantastische toekomst voor al onze medewerkers, distributeurs en aandeelhouders".

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!