8 maart 2007
 

Seat Leon Pies Descalzos

Shakira signeert Seat Leon Pies Descalzos

8 maart 2007 | Gisteren verscheen Shakira tijdens een persconferentie van Seat op de Autosalon van Geneve op de stand van het Spaanse merk, in het bijzijn van de president van Seat, Erich Schmitt. Tijdens de presentatie overhandigde de directeur van de Zwitserse Seat-importeur AMAG, de heer Ronald Ziegler, een cheque ter waarde van 16.000 Zwitserse Frank aan Shakira voor de Pies Descalzos stichting.

Het geld werd ingezameld tijdens een feest na afloop van een van de concerten in Zurich. Een veiling resulteerde in een bedrag van 6.000 CHF en AMAG voegde daar nog eens 10.000 CHF extra aan toe als donatie.

Seat Leon Pies Descalzos

De wereldwijde campagne die Seat voor Shakiras stichting Pies Descalzos is gestart, heeft nu al 100.000 euro opgebracht. In veel Europese steden kunnen mensen geld doneren door een SMS te sturen naar een speciaal SMS-nummer. Bovendien bestaat de mogelijkheid om middels een credit card geld te storten via de website van de tournee: www.catch-the-fever.com.

De inzamelingsactie loopt nog tot en met 15 mei en begin juni wordt de Leon Pies Descalzos tijdens de Barcelona Motor Show overhandigd aan de gelukkige winnaar.

Seat Leon Pies Descalzos

Om de speciale Leon Pies Descalzos nog unieker en waardevoller te maken, signeerde Shakira de motorkap gisteren tijdens de persconferentie van Seat in Geneve. Shakira was nauw betrokken bij het ontwerpproces van de auto, dus het is niet meer dan logisch dat de Leon Pies Descalzos nu ook is voorzien van haar handtekening.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!