5 maart 2007
Porsche Driver's Collection

Porsche Driver's Collection

Nieuwe Driver's Collection ter gelegenheid van nieuwe Cayenne

5 maart 2007 | Als voorbode van de nieuwe Cayenne, heeft Porsche Design een compleet nieuwe Driver's Selection voor de auto ontwikkeld. Alle artikelen uit de catalogus zijn echte hebbedingetjes, maar dan wel van Porsche kwaliteit.

De Driver's Selection voor de Cayenne is zo uitgebreid dat het in vijf hoofdstukken is opgedeeld: Travel, Wear, Style, Collect en Play. Verzamelaars kunnen zich melden bij de afdeling "Collect", waar bijvoorbeeld schaalmodellen (1:18 of 1:43) van de nieuwe Cayenne klaar staan. De Style-lijn biedt onder meer keus uit drie chronografen van Zwitserse makelij, opvallende caps en een Cayenne-sleutelhanger met een gestileerde "C" en een hologram met het Cayenne-logo.

Porsche Driver's Collection

Een Cayenne is gemaakt om te reizen en dat komt tot uiting in de Travel- en Wear-lijn. Er zijn reistassen in diverse formaten: de Medium is bedoeld voor een wekeindje weg, terwijl de XL goede diensten bewijst bij langere vakanties. De Wear-collectie bestaat uit kleding voor hem, haar en de kinderen. In deze lijn is kleding voor vrijwel elke gelegenheid opgenomen: van in zwaar katoen uitgevoerde T-shirts en Polo's via overhemden en pullovers tot lederen jacks. Alle kledingstukken zijn voorzien van een prominent of subtiel uitgevoerd Porsche- en/of Cayenne-logo.

Cayenne rijden kan al vroeg beginnen: in de Play-collectie zijn namelijk twee auto's opgenomen die geschikt zijn voor snelle kids tussen 3 en 5 jaar. Er is keuze uit een trapauto of een elektrisch aangedreven Cayenne. Bij deze laatste is de topsnelheid begrensd op 5 km/h. Beide kinder-Cayennes zijn TüV-goedgekeurd en uitgevoerd in stoere turbolook.

Porsche Driver's Collection

Alle artikelen uit de speciale Porsche Cayenne Design Driver's Selection zijn met onmiddellijke ingang verkrijgbaar bij de Porsche-centra.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!