2 maart 2007
 

SsangYong Direct

SsangYong verkoopt Direct via Internet

2 maart 2007 | SsangYong verkoopt een aantal modellen rechtstreeks en tegen speciale prijzen via haar website. Voor dit initiatief heeft SsangYong diverse speciale Direct uitvoeringen van de Actyon, Kyron en Rexton ontwikkeld, die uitsluitend via Internet te bestellen zijn. Het klantvoordeel van deze Direct uitvoeringen, die per direct via de website van SsangYong leverbaar zijn, loopt op € 6.000,-.

"Deze speciale Direct uitvoeringen van de Actyon, Kyron en Rexton zijn rechtstreeks te bestellen via de website van SsangYong", verklaart Dick Leek, Managing Director van SsangYong Nederland. "Vanzelfsprekend worden de auto's die via onze site besteld worden, afgeleverd en onderhouden door de officiele SsangYong-dealers".

SsangYong Direct

SsangYong levert via de website vier Direct modellen: de Actyon Direct, de Kyron Direct, de Rexton 230 Direct en de Rexton 270 Direct. Het maximale klantvoordeel is opgebouwd uit een Internet-korting op de consumentenprijs en het pakketvoordeel van een nieuw actiemodel: de Dynamic.

Het Dynamic pakket wordt tijdelijk, zonder meerprijs, geleverd op alle Direct modellen. Het pakket brengt, afhankelijk van het model, een consumentenvoordeel met zich mee dat oploopt tot € 2.000,- ten opzichte van de basisversie. Daarnaast kan het Direct voordeel oplopen tot € 4.000,-, voor de Rexton 270.

SsangYong Direct
 
Websitewww.ssangyong.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!