1 maart 2007
 

Ferrari

Ferrari-logo prijkt op 's werelds hoogste wolkenkrabber in Taipei

1 maart 2007 | Taipei's 101 Tower is momenteel rood gekleurd ter ere van de 60ste verjaardag van Ferrari. Een week lang prijkt het Ferrari-logo op Taipei 101, 's werelds hoogste wolkenkrabber met een hoogte van 508 meter. Een groot deel van één van de acht torens, de trots van Taiwan en hoger dan de 452 meter lange Petronas Towers in Kuala Lumpur (Maleisie) en de 442 meter tellende Sears Tower in Chicago, is rood gekleurd.
Ferrari

Voor Ferrari is een dergelijke ode niet nieuw: in 2004 was het Empire State Building in New York getooid in de kleur rood, terwijl de Pearl Tower, het symbool van Shanghai, het jaar er op felrood verlicht was ter gelegenheid van de Chinese tour van Ferrari.

Ferrari

Ondertussen vordert Ferrari's reis rond de wereld ter ere van haar 60-jarige jubileum. Na het Midden Oosten te hebben doorkruist, bevindt de estafettestok zich nu in Azie, waar hij Singapore, Maleisie, Hong Kong, China, Japan en Indonesie inmiddels heeft aangedaan. Na Taiwan volgen Australie en Nieuw Zeeland, waarna de Tour in Zuid Afrika en vervolgens in Zuid en Noord Amerika wordt voortgezet. In een later stadium zullen de autos ook koers zetten door Europa, alvorens de Ferrari Tour eind juni eindigt in Maranello.

Ferrari Ferrari
 
Websitewww.ferrari.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!