28 februari 2007
Fiat Bravo

Fiat Bravo

Nieuwe Fiat Bravo debuteert in Geneve

28 februari 2007 | De internationale Motorshow van Geneve heeft twee wereldprimeurs van Fiat. De 77ste editie van de beurs is de ideale locatie voor een presentatie van de Fiat Bravo waarop het nagelnieuwe Fiat-logo prijkt.
Fiat Bravo

De Fiat stand op de Autosalon van Geneve, een van de belangrijkste autobeurzen ter wereld, is het decor voor de lancering van de nieuwe Fiat Bravo en het nieuwe Fiat-logo. Niet minder dan tien exemplaren van de Bravo zullen tijdens de show de stand sieren. Deze tien modellen representeren de hele reeks; Dynamic, Emotion en Sport specificaties uitgerust met de 120 en 150 pk 1.9 MultiJet motor en de 150 pk sterke 1.4 T-JET benzinemotor. De Bravo's schitteren in de kleuren Maranello Red, Maserati Blue, Nocturnal Blue, Warm Grey, Provocative Black en Trusty Light Blue. Ook alle interieursoorten zijn aanwezig met zowel lederen als stoffen bekleding in diverse kleuren en materiaalsoorten.

Fiat Bravo

De Bravo is volgens Fiat een mijlpaal in het proces om de productlijn van het Italiaanse merk te updaten. Deze periode van verandering wordt gesymboliseerd in het nieuwe logo dat zijn debuut maakt op de neus van de Bravo. Het logo, vol referenties naar traditie, is ontworpen om de immer doorgaande veranderingen aan te duiden en verbeeldt een moderne kijk op een menselijke en technologische erfenis.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!