27 februari 2007
 

Subaru

Edition uitvoeringen bij Subaru

27 februari 2007 | De officiele Subaru 6 Sterren dealers bieden tot en met 14 april diverse extra rijk uitgeruste Edition-uitvoeringen van vele modellen aan. Het betreft de Subaru Impreza 1.5R, de Impreza WRX Sedan, de Forester 2.0X alsmede de Subaru Outback 2.5i. Daarnaast is er een LPG-actie in relatie tot de Forester en Legacy/Outback van kracht, hetgeen alleen al op de genoemde modellen resulteert in een voordeel van 1.500 respectievelijk 2.000 euro.

De van huis uit bloedstollende vierdeurs Subaru Impreza WRX is in Edition-versie uitgerust met een aantal Prodrive-accessoires, zoals een speciale grille, mattenset en pookknop. In combinatie met de speciale prijs voor de WRX Edition van slechts 30.995 euro is het voordeel tijdelijk 3.450 euro.

De Impreza 1.5R Edition beschikt over diverse extras ten opzichte van de gewone uitvoeringen. Zo wordt de vijfdeurs Plus onder meer voorzien van zijstootsierlijsten, een beschermrand op de achterklep en een achterbumper-beschermplaat. Het voordeel loopt bij de Edition-uitvoeringen op tot 3.300 euro. Er is een Impreza 1.5R Edition voor 19.495 euro.

Subaru

De Subaru Forester Edition is leverbaar vanaf 31.400 euro. Het Edition-pakket op de Forester 2.0X Comfort omvat onder meer lichtmetalen wielen, een dakspoiler en water- en stofwerende bagageruimtebekleding. De Forester 2.0X Luxury Edition beschikt over Xenon-verlichting, beige leder- en alcantarabekleding en water- en stofwerende bagageruimtebekleding. Het voordeel van de Edition-uitvoeringen kan oplopen tot 1.700 euro.

Subarus Outback in 2.5i Edition-uitvoering wordt tijdelijk geleverd met een voordeel dat kan oplopen tot 2.500 euro. Het hieraan gekoppelde pakket extra's omvat Xenon-verlichting, beige leder/alcantara bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en een Momo-stuurwiel met geintegreerde audiobediening. Zoals gemeld is op deze auto ook de LPG-actie van toepassing, die neerkomt op een klinkende extra korting van 2.000 euro. Samen loopt het voordeel in dat geval op tot 4.500 euro!

Subaru
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via