15 februari 2007
 

Toyota Hybrid X / FT-HS

Toyota toont hybride conceptauto's in Geneve

15 februari 2007 | De gedrevenheid van Toyota met betrekking tot duurzame mobiliteit wordt geïllustreerd op de Autosalon van Geneve met de onthulling van twee hybride studiemodellen. De twee conceptauto's tonen de mogelijkheden van de hybridetechniek.

Op de Autosalon van Geneve benadrukt Toyota zijn vastberadenheid in het zoeken naar en introduceren van oplossingen om auto's milieuvriendelijker te maken. Toyota loopt in de wereld voorop met de Hybrid Synergy Drive-technologie; die vormt de rode draad in de zoektocht naar de ultieme milieuvriendelijke auto.

Toyota Hybrid X / FT-HS

De Autosalon van Geneve 2007 is het toneel waarop de Hybrid X zijn wereldpremiere beleeft. Het studiemodel toont de nieuwe designkoers voor hybridemodellen en fungeert als technische etalage voor toekomstige hybride-autos.

Toyota presenteert ook een studiemodel voor de sportauto van de 21ste eeuw, de FT-HS ofwel de Future Toyota Hybrid Sports. De achterwielaangedreven auto heeft de motor voorin en moet in ongeveer vier seconden vanuit stilstand naar 100 km/h kunnen accelereren. De FT-HS toont het potentieel van de hybridetechnologie: hij biedt sensationele prestaties en is uitzonderlijk milieuvriendelijk.

Toyota Hybrid X / FT-HS
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!