13 februari 2007
Audi TT Roadster

Audi TT Roadster

Nieuwe Audi TT Roadster rijdt door pui van Bijenkorf Amsterdam

13 februari 2007 | Gisteren is de pui van de Bijenkorf in Amsterdam deels verwijderd. Door de ontstane vergrote deuropening werd een Audi TT Roadster naar binnen gereden, bestemd voor een exclusieve preview in het warenhuis. De preview is gekoppeld aan een speciaal voor BIJcard-houders georganiseerde koopavond op dinsdag 13 februari.
Audi TT Roadster

Tijdens de koopavond krijgen houders van een BIJcard de kans om de open uitvoering van de nieuwe Audi TT ruim voor de Nederlandse marktintroductie te bewonderen. Naast Amsterdam zijn er op dezelfde avond ook BIJcard-koopavonden met previews van de nieuwe Audi in de Bijenkorf-filialen in Den Haag en Eindhoven.

Audi TT Roadster

Alle previews worden gepresenteerd door sportverslaggevers. In Amsterdam is dat Humberto Tan, presentator van televisieprogramma De Wedstrijden op Tien. Toine van Peperstraten van NOS Studio Sport verzorgt de preview in Eindhoven. Jan Roelfs, tenniscommentator bij Studio Sport, heet in Den Haag de BIJcard-houders van harte welkom.

Audi TT Roadster

Audi koos de Bijenkorf niet voor niets als locatie voor de previews: uit onderzoek blijkt dat eigenaars van een Audi TT twee keer zo vaak winkelen bij de Bijenkorf als de gemiddelde Nederlander. De drie gastheren verloten in "hun" filiaal elk vijf Audi-prijzen onder de previewbezoekers, met als hoofdprijs een weekend lang rijden in de nieuwe Audi TT Roadster.

Audi TT Roadster

Vanaf 23 maart staat de Audi TT Roadster bij de Audi-dealers. De prijzen beginnen bij € 48.625,- (Audi TT Roadster 2.0 TFSI).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!