12 januari 2007
 

Catch the Fever

Catch the Fever met Shakira en Seat

12 januari 2007 | Als voorbereiding op de komst van Shakira is Seat deze week gestart met een Catch the Fever campagne, waarbij onder andere kaarten te winnen zijn voor het concert van Shakira. Op 3 februari aanstaande zal de temperamentvolle Colombiaanse, wiens Europese tour door Seat wordt ondersteund, het Gelredome in Arnhem op zijn kop zetten.

Vooruitlopend op de Europese campagne is Seat, officieel partner van de serie concerten, deze week in ons land gestart met de uitdagende Catch the Fever campagne, waarbij in de televisiecommercial een hoofdrol is weggelegd voor Shakira. Centraal in de Catch the Fever campagne staan naast de zangeres de Ibiza & Cordoba Trendstyle en Leon Sportstyle modellen, met een voordeel oplopend tot € 2.150,-.

Catch the Fever

Seat gaat met de Catch the Fever campagne echter een stap verder door enkele Shakira-acties te lanceren. Zo kunnen alle kopers van een Ibiza of Cordoba Trendstyle en Leon Sportstyle in de periode 8 januari t/m 31 maart rekenen op een speciale Shakira Gift pack. Dit pakket bestaat uit een exclusief ontworpen Catch the Fever tasje met een zilverkleurige Apple iPod Nano, een rood beschermhoesje voor de iPod en een Catch the Fever T-shirt.

Tevens zijn er in de periode 22 t/m 30 januari bij Seat kaarten te winnen voor het eenmalige Oral Fixation concert van Shakira in het Gelredome in Arnhem, op 3 februari aanstaande. Tickets zijn te winnen door in de actieperiode het woord Seat te SMS'en naar nummer 4695. Overigens zal Seat deze actie in de periode 31 januari t/m 3 februari voortzetten, waarbij deelnemers ditmaal kans maken op exclusieve kaarten voor het concert van Shakira in Londen, op 18 maart aanstaande.

Catch the Fever

Alle Seat Catch the Fever acties en aanbiedingen zijn terug te vinden op de website Catchthefever.nl, waarop tevens een complete biografie van Shakira te vinden is.

Catch the Fever Catch the Fever
 
Websitewww.catchthefever.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!