22 december 2006
 

Losange Magazine

Losange Magazine richt zich op Renault-liefhebbers

22 december 2006 | Precies 108 jaar nadat Louis Renault zijn eerste voiturettes verkocht, gaat Losange Magazine van start, een magazine over alles wat met Renault te maken heeft. Nieuw en klassiek, auto's, vrachtwagens, bussen, bestelauto's, vliegtuigen, techniek, miniaturen, accessoires en nog veel meer. Veel uniek historisch beeldmateriaal, maar ook eigen rij-impressies en reportages. Losange Magazine verschijnt vier keer per jaar met ingang van februari/maart 2007.

Nog nooit eerder bestond er een blad over Renault waarin alle producten, nieuw en oud, de organisatie en de personen erachter de volle aandacht kregen. Losange Magazine biedt die formule wel en is daardoor la reference Renault. Het Franse woord "losange" betekent ruit of ruitvormig en is in de volksmond een gebruikelijke aanduiding voor het Renault-logo. Het woord losange in de titel van het blad is samengesteld uit letters komende uit diverse typeplaatjes van Renaults door de tijd heen.

Losange Magazine

Op de bijbehorende site kunnen liefhebbers de cover van het blad aanklikken en virtueel door een volledig nummer bladeren, zodat men een goed beeld krijgt van de brede onderwerpenkeuze.

Van het blad zal niet alleen een Nederlandstalige versie verschijnen, maar ook een uitgave volledig in het Frans. De communicatie-afdeling van Renault in Billancourt heeft inmiddels alle mogelijke steun toegezegd om het blad tot een succes te maken.

Losange Magazine
 
Websitewww.losangemagazine.n
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!