12 december 2006
Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Smart ForTwo bij introductie als Limited One

12 december 2006 | De is de Smart ForTwo komt bij introductie in april 2007 direct als Edition Limited One beschikbaar. Met de Edition Limited One laat Smart zien hoe exclusief en individueel de nieuwe ForTwo is uit te rusten.

De nieuwe Smart ForTwo Edition Limited One is deze maand als wereldprimeur op de Bologna Motor Show te zien. Gelijktijdig vindt tijdens deze Italiaanse autoshow ook de wereldpremiere van de ForTwo plaats. Met meer dan 210.000 verkochte exemplaren is Italie de grootste afzetmarkt voor Smart.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

Alleen al door het beperkte aantal is de Edition Limited One zeer exclusief. Van deze luxueuze uitvoering van de ForTwo brengt Smart slechts 1.500 exemplaren op de markt waarvan 200 in Nederland. De gelimiteerde uitvoering is uitsluitend als coupe leverbaar. De kunststof bodypanelen zijn gespoten in de exclusieve lakkleur pyritgrijs metallic. Daarnaast is de Edition Limited One voorzien van een transparant panoramadak en 15 inch lichtmetalen velgen in zesspaaks design.

Naast de speciale lakkleur is de Smart Edition Limited One ook te herkennen aan zijn exclusieve interieur. De zittingen, versnellingspookknop en het driespaaks sportstuur zijn bekleed met geborsteld cognacbruin nappaleer. Ook de velours voetmatten zijn gezet met nappaleer. Tot de standaard uitrusting van de Smart Edition Limited One behoren onder meer een volautomatische airconditioning met stof- en pollenfilter, stoelverwarming, de Smart radio 9 radio/cd-speler, een toerenteller en tijdklok op het dashboard.

Smart ForTwo (2007 - 2014)

De Edition Limited One is net als de overige modellen van de nieuwe Smart ForTwo vanaf januari 2007 te bestellen. Vanaf die maand zijn ook de prijzen van de gelimiteerde uitvoering bekend. Smart heeft de basisprijs voor de nieuwe ForTwo op hetzelfde niveau gehouden als bij het huidige model.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!