28 november 2006
 

Seat

Shakira gesponsord door Seat

28 november 2006 | Zangeres Shakira heeft het Spaanse automerk Seat uitgekozen als sponsor voor haar Europese Oral Fixation Tour 2007. Shakira is een van de meest succesvolle en meest gerespecteerde jonge artiesten van dit moment. Ze won al diverse belangrijke muziekonderscheidingen, waaronder een Grammy, een Latin Grammy, een MTV Award, een European MTV Award, een Latin MTV Billboard, een American Music Award en een Echos. De drie maanden durende tournee start op 25 januari in het Duitse Hamburg. Daarna zal Shakira meer dan tien Europese landen aandoen en concerten geven op de bekendste podia van de grote Europese steden.

Met deze overeenkomst gaan Seat en Shakira een stap verder dan de gebruikelijke sponsordeal: beide partijen gaan een persoonlijke en strategische relatie aan, die gebaseerd is op de sterke link tussen beide merken. Shakira wordt de trotse ambassadrice van Seat. Seat deelt graag de merkwaarden sportief, uitdagend en eigenzinnig met de superster, van wie profiel en imago perfect aansluiten bij de doelgroep van Seat.

Seat

"Ik ben erg blij met Seat als hoofdsponsor voor mijn Europese Oral Fixation Tour 2007", laat Shakira weten. "Het is erg plezierig om geassocieerd te worden met zo'n dynamisch merk. Daar komt nog eens bij dat Seats steun voor mijn liefdadigheidsinstelling zorgt voor betere onderwijs- en voedselvoorzieningen in Zuid-Amerika".

"Ik ben extreem gelukkig met het partnership dat Seat met Shakira heeft gesloten", zegt Seat President Erich Schmitt. "De overeenkomst biedt uitstekende mogelijkheden om onze gemeenschappelijke kernwaarden uit te dragen. Ik kijk ook uit naar de samenwerking met Shakiras liefdadigheidsinstelling, want Seats overeenkomst met Shakira maakt ook deel uit van Seats maatschappelijke betrokkenheid", besluit Schmitt.

Seat

Seat zal nauw samenwerken met Shakiras Pies Descalzos (letterlijk: blote voeten) Foundation, die zich sterk maakt voor kinderen die door conflicten en onlusten ontheemd zijn en op de vlucht zijn in Latijns-Amerika.

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!