20 november 2006
 

Lotus

Kortingen op Lotus-artikelen bij Van der Kooi

20 november 2006 | Wie alles al heeft, maakt de keuze voor de Goed Heiligman en Kerstman ieder jaar moeilijker. Van der Kooi Sportscars heeft daarom besloten de gulle gevers alvast te helpen met een aantal Lotus-aanbiedingen.

Lotus heeft een aantal artikelen uit het merchandisingprogramma tijdelijk in prijs verlaagd. Wintersporters, die op zoek zijn naar een waterdichte en bovenal warme ski-jas, kunnen nu een exemplaar aanschaffen voor € 59,95 voorheen ruim € 116,-. Ook de sportieve Herenjas Motorsport is in prijs verlaagd. Deze gaat nu over de toonbank voor € 49,95 in plaats van € 134,56.

Lotus

Naast de heren is er bij Lotus uiteraard ook aan de dames gedacht. Voor € 29,95 (voorheen € 71,69) beschikken zij over een Fleece Motorsport Jack.

Mochten de Sint en Kerstman een hekel gekregen hebben aan alle op de computer uitgetikte verlanglijstjes, dan is de Lotus pennenset voor € 7,95 een aangename verrassing.

Lotus

Sinterklaas en/of de Kerstman moeten hun bestellingen plaatsen via e-mail (info@vanderkooisportscars.nl), want de artikelen zijn niet te koop via de webshop.

Lotus Lotus
 
Websitewww.vanderkooisportsc
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!