30 oktober 2006
Mini MINI (2006 - 2014)

Mini MINI (2006 - 2014)

Aerodynamica-pakket voor nieuwe MINI

30 oktober 2006 | Direct vanaf de introductie van de nieuwe MINI op 18 november aanstaande, zal ook het John Cooper Works aerodynamica-pakket leverbaar zijn. Dit pakket is leverbaar vanaf € 1.575,-.

Af-fabriek is de MINI al in ontelbaar vele varianten te verkrijgen, maar bij de dealer is de MINI nog verder te individualiseren. Met dit John Cooper Works pakket krijgt de MINI een echte autosport uitstraling. Het pakket omvat een speciale krachtige voorbumper met zwarte luchtinlaten, achterbumper met zwarte lamellen en sideskirts met optische luchthappers aan de zijkanten.

Mini MINI (2006 - 2014)

Als losse accessoires zijn bovendien diverse andere carrosserie- en interieur verfraaiingen te leveren die de MINI nog krachtiger doen verschijnen. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse carbondelen leverbaar zoals spiegels, een achterspoiler en dashboardlijsten, een carbon/Alcantara sportstuur, Recaro sportstoelen en diverse 18 inch lichtmetalen wielen.

Voor de meest sportieve berijders zijn er ook een veerpootbrug leverbaar (voor extra stabiliteit) en extra krachtige sportremmen met geperforeerde remschijven en rode remklauwen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!