12 oktober 2006
 

Chevrolet

Chevrolet start Superdeals voordeelactie

12 oktober 2006 | Dit najaar lanceert Chevrolet de Superdeals campagne, waarbij op veel modelreeksen tal van voordelen worden geboden. Centraal bij alle activiteiten van Chevrolet staat de merkeigenschap: de combinatie van een complete standaarduitrusting en een scherpe prijsstelling.

Ace, de naam zegt al genoeg want "ace" is de troef in het kaartspel, en nu ook in de showroom van de Chevrolet dealer. De Ace Superdeal is van toepassing op de Matiz en de drie- en vijfdeursmodellen van de Kalos. Voor de Ace-modellen is de scherpe prijsstelling de sterke troef, waarbij er geen afbreuk is gedaan aan het uitrustingsniveau. Zo is er nu een Chevrolet Matiz vanaf € 6.795,-, terwijl de Kalos begint met een prijskaartje van € 9.495,-.

Chevrolet

Komend najaar geeft Chevrolet de Breeze-actie, die eerder dit jaar werd gevoerd, een vervolg. Deze Breeze-actiemodellen hebben een standaarduitrusting die is uitgebreid met onder meer airco. standaarduitrusting van haar modellen. In de Breeze campagne zijn vier modellen opgenomen: de Matiz Breeze, de Kalos Breeze, de Nubira Breeze en de Tacuma Breeze.

Nadat de keuze is gevallen op het gewenste type en de gewenste uitvoering is het kiezen bij Chevrolet nog niet afgelopen, omdat de daverende Superdeals actie nog een optiepakket biedt. Want bij alle Matiz, Kalos, Aveo, Lacetti, Nubira of Tacuma modellen (met uitzondering van de Ace en Breeze versies) kan uit één van de volgende twee "superdeals" worden gekozen:

  1. Drie jaar lang gratis onderhoud, waarbij alle onderhoudsbeurten zoals omschreven in het serviceboekje drie jaar lang worden uitgevoerd door de erkende Chevrolet reparateur. Uiteraard op kosten van Chevrolet.
  2. Indien de consument kiest voor de speciale financieringsaanbieding van Chevrolet kan het aankoopbedrag gespreid over 36 maanden worden betaald, zonder dat daarbij ook maar een cent rente in rekening wordt gebracht.
Chevrolet

De Superdeals-najaarscampagne van Chevrolet Nederland loopt tot 31 december 2006.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via