6 oktober 2006
Seat Altea XL

Seat Altea XL

XXL-optiepakket voor Seat Altea XL Stationwagon

6 oktober 2006 | Binnenkort verschijnt de Seat Altea XL Stationwagon in de showroom. Voor degene die met de gewone XL geen genoegen neemt, is er het XXL-optiepakket. Met deze extra's komt de standaard uitrusting op een hoger niveau voor een meerprijs die gerust als XS (extra small) kan worden betiteld.
Seat Altea XL

De Seat Altea XL Stationwagon is leverbaar vanaf € 20.995. De stationwagon-variant van de Altea wordt leverbaar als Reference, Stylance en Sport-Up. Speciaal voor de Stylance-uitvoering is het XXL-optiepakket ontwikkeld. Dit bestaat uit 17 inch lichtmetalen wielen, donker getinte ramen vanaf de B-stijl en parkeersensoren achter. De totale waarde van deze extra's bedraagt € 1.140 maar de Seat-dealer brengt € 495 in rekening. Het XXL-pakket is direct vanaf de marktintroductie leverbaar en combineerbaar met andere opties.

Seat Altea XL

Muziek wordt dankzij i-Pod en andere mp3-spelers steeds mobieler. Speciaal voor deze toepassing is de Seat Altea XL Stationwagon leverbaar met een i-Pod of USB-aansluiting. Deze maakt het mogelijk om muziek, die is opgeslagen op een externe geluidsdrager, af te spelen via de geluidsinstallatie van de auto. De i-Pod of USB-aansluiting is leverbaar op de Altea XL Stationwagon Stylance en Sport-Up. De meerprijs bedraagt € 150. Ook andere Seat-modellen worden in de loop van 2007 overigens leverbaar met een i-Pod of USB-aansluiting.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!