5 oktober 2006
 

Packard Bell Compasseo

Packard Bell breidt Compasseo navigatieproductlijn uit

5 oktober 2006 | Packard Bell, leverancier van consumentenelektronica, introduceert de opvolger van de Compasseo 600: de Compasseo 620. Nieuw is een geheugenkaart van 2 GB waarop alle kaarten van West-Europa zijn voorgeïnstalleerd. De kaarten worden daarnaast op een aparte DVD meegeleverd. Net als bij het voorgaand model, zijn op dit navigatiesysteem ook MP3's af te spelen en foto's te bekijken.

De Compasseo 620 weegt slechts 166 gram en is door het compacte formaat eenvoudig mee te nemen. De Compasseo kan zowel in de auto als daarbuiten worden gebruikt. Het model beschikt over een 3,5-inch kleurendisplay met touch screen. De Compasseo 620 kan het beeld zowel in 2D als in 3D weergeven. Vaak gebruikte adressen zijn op te slaan in de map Favorieten of terug te zoeken in het geheugen. Daarnaast kunnen gebruikers een Point of Interest-lijst bijhouden.

Packard Bell Compasseo

De Compasseo 620 wordt standaard geleverd met een carkit, geschikt voor iedere auto. De Packard Bell Compasseo 620 is vanaf nu verkrijgbaar in het retailkanaal van Packard Bell vanaf 399 euro, inclusief BTW.

Packard Bell Compasseo
 
Websitewww.packardbell.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!