26 september 2006
 

GM Sequel

GM toont Sequel

26 september 2006 | General Motors kondigt een rijklare versie aan van de technologisch meest geavanceerde auto die het merk ooit bouwde: de Sequel. De Sequel integreert een aandrijfsysteem met brandstofcel en waterstof plus een reeks geavanceerde technologieen zoals elektronische stuur- en remsystemen, wielnaafmotoren, lithium-ionbatterijen en een ultralichte aluminium structuur. Hij rijdt op zuivere waterstof die volgens hernieuwbare processen wordt geproduceerd en stoot alleen waterdamp uit.
GM Sequel

De Sequel debuteerde in 2005 op de internationale autotentoonstelling in Detroit. Vergeleken met andere brandstofcelvoertuigen biedt de Chevrolet een forse actieradius van meer dan 480 kilometer tussen twee tankbeurten, en bovendien levendige acceleraties: van 0 tot 100 km/u in 10 seconden.

GM Sequel

De Sequel biedt daarnaast alle kenmerken die men van een luxueuze crossover voor vijf inzittenden kan verwachten, inclusief een modern design, een ruim interieur, een volledig aluminium carrosserie en een structuur die ontworpen is om aan alle huidige veiligheidsnormen voor motorvoertuigen te voldoen. Hij heeft een laag, skateboardachtig chassis dat de belangrijkste componenten van zijn aandrijflijn, remsysteem en ophanging herbergt.

GM Sequel GM Sequel
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!