20 september 2006
Cadillac BLS

Cadillac BLS

Luxueuze Executive-uitvoering voor Cadillac BLS en SRX

20 september 2006 | Cadillac breidt het gamma van de BLS en SRX tijdelijk uit met een nieuwe uitvoering: de Executive. Deze voegt tegen een zeer gunstige prijs een aantal luxueuze accessoires toe aan de standaarduitrusting van beide modellen.

De Executive-uitvoering van de Cadillac BLS omvat een BOSE 9-speaker audiosysteem met 6 cd-wisselaar, lederen bekleding, verwarmbare en achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met drie voorkeursinstellingen. De extra's hebben een gezamenlijke waarde van € 4.740, maar de meerprijs bedraagt € 1.350.

Cadillac BLS

De Executive-uitvoering van de Cadillac SRX heeft als extra een DVD-navigatiesyteem en een elektrisch UltraView (Plus) glazen schuifdak. Deze extra's hebben een waarde van € 7.350, maar kosten in het Executive-pakket € 1.350.

De nieuwe Cadillac BLS Executive en SRX Executive zijn per direct leverbaar. De introductie wordt luister bijgezet door de Cadillac Tour, een road show die in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland van dealer naar dealer trekt. Tijdens de Cadillac Tour kan de dealer in een keer het complete gamma van Cadillac-modellen tonen en gebruik maken van de demonstratie-auto's.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!