15 september 2006
 

Seat

Hip, sportief, comfortabel: nieuwe actiemodellen van Seat

15 september 2006 | De Seat Ibiza en Cordoba zijn met onmiddellijke ingang leverbaar als Trendstyle. De Leon wordt sportiever in de nieuwe Sportstyle-uitvoering en de Altea is onder de naam Comfortstyle voorzien van een pakket comfortabele extra's.

De Trendstyle versies hebben de Reference als basis. De standaarduitrusting daarvan wordt aangevuld met airconditioning, vijfspaaks lichtmetalen wielen, cruise control en in carrosseriekleur gespoten buitenspiegels en deurgrepen. De Trendstyle-uitvoeringen zijn € 500 goedkoper dan de Reference-modellen waarop ze zijn gebaseerd. Zo kost de Ibiza Trendstyle met de 70 pk sterke 1,2-liter benzinemotor € 12.995 en de Ibiza 1.4 Trendstyle (85 pk) € 13.995. De Seat Cordoba Trendstyle is er uitsluitend in combinatie met de 85 pk sterke 1,4-liter benzinemotor voor € 14.995. De Trendstyle-modellen zijn leverbaar in Cronogeel (uitsluitend Ibiza), Candywit (alleen Cordoba), Emocionrood (signaalkleur) en de metallic tinten Lunagrijs, Zenithgrijs en Magiczwart.

Seat

De basis voor de Sportstyle wordt gevormd door de Leon Sport. De extra uitrusting bestaat uit een radio/CD/MP3-speler (inclusief acht speakers, stuurbediening en een aansluiting voor externe muziekbronnen), mistlampen voor, cruise control en extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl. De meerprijs voor dit pakket is € 295. Daarmee komt de Leon Sportstyle met de 102 pk sterke benzinemotor op € 21.790 en de versie met de 105 pk sterke TDI op € 26.145. Deze versie kan ook worden geleverd met een dieselroetfilter. De meerprijs daarvoor bedraagt € 200. Afgezien daarvan zijn voor de Leon Sportstyle geen opties beschikbaar. Wel is deze speciale uitvoering leverbaar in alle reguliere kleuren.

De Reference-uitvoering dient als basismateriaal voor de Comfortstyle en daar wordt een pakket extra's aan toegevoegd. Dit pakket bestaat uit 16 inch lichtmetalen velgen, speciale bekleding, cruise control, boordcomputer, mistlampen voor, elektrische bediening van de ramen achter en de buitenspiegels (tevens verwarmd), extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl en een in zilverkleur uigevoerde middenconsole. De meerprijs voor het Comfortstyle-pakket bedraagt € 795. In combinatie met de 1.4 benzine (85 pk) leidt dat tot een totaalprijs van € 20.995. De Altea Comfortstyle is er echter ook met de 1.6 benzine (102 pk) voor € 21.790 en met de 1.9 TDI (105 pk) voor € 26.290. Deze laatste uitvoering is tegen een meerprijs van € 200 ook leverbaar met een milieuvriendelijk dieselroetfilter.

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via