8 september 2006
 

Saab

Navigatiesysteem in elke nieuwe Saab

8 september 2006 | Naast de standaard uitrusting verlaat dit najaar geen nieuwe Saab de dealer zonder navigatiesysteem. Tot 31 december 2006 levert Saab de 9-3, 9-5 en 9-7X zonder meerprijs met een mobiel navigatiesysteem. Voor geïntegreerde systemen gelden in dezelfde periode speciale prijzen, waarbij het voordeel tijdelijk tot 2.000 euro bedraagt.

Een navigatiesysteem draagt net zo goed bij aan de veiligheid van een auto als ABS of airbags. Bestuurders hoeven niet langer te speuren naar straatnaambordjes of verstopte wegwijzers, maar kunnen zich volledig concentreren op de weg terwijl het navigatiesysteem de juiste route opleest. Daarom voorziet Saab dit najaar elke nieuwe 9-3, 9-5 of 9-7X van een Garmin Nüvi 360, een compacte en draagbare wegwijzer. De Garmin spreekt Nederlands en wijst de weg in heel Europa.

Saab

Saab biedt daarnaast keuze uit verschillende geïntegreerde navigatiesystemen. Voor de 9-3 bestaan meerdere keuzemogelijkheden, waaronder een af fabriek gemonteerd systeem dat tot 31 december 1.400 euro kost. De Saab 9-5 is leverbaar met onder meer een af fabriek gemonteerd systeem van 1.550 euro. In beide gevallen betekent dat een verlaging van 2.000 euro.

Voor alle modellen, waaronder de 9-7X, levert Saab een semi-geïntegreerd systeem van Kenwood. Tot 31 december geldt hiervoor een prijs van 1.495 euro, wat een voordeel betekent van 1.500 euro. Dit navigatiesysteem wordt achteraf ingebouwd, wat positief is voor de zakelijke rijder in het kader van de bijtelling.

Saab Saab
 
Websitewww.saab.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!