8 augustus 2006
 

Saab 9-7X

Saab 9-7X nu ook verkrijgbaar met gasinstallatie

8 augustus 2006 | Met de introductie van een LPG-installatie voor de 9-7X zijn nu alle modellen van Saab desgewenst leverbaar in LPG-uitvoering. Het door Vialle en BK-gas ontwikkelde GasFX-concept voor Saab staat garant voor de topprestaties die van een Saab verwacht mogen worden.

De Saab 9-7X is leverbaar met een LPi-installatie met een 61-litertank. De 9-3 Sport Sedan en Sport Estate (1.8i, 1.8t en 2.0t), de 9-3 Cabriolet (1.8t en 2.0t), de 9-5 Sport Sedan en Sport Estate (2.0t, 2.3t en 2.3 Turbo) gingen de 9-7X al voor. Zowel handgeschakeld als met een automatische transmissie zijn nu alle varianten verkrijgbaar in een LPG-uitvoering. In alle gevallen uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie. De hoogwaardige, betrouwbare gasinstallaties zijn door Saab ontwikkeld in samenwerking met LPG-specialisten BK-gas en Vialle binnen het GasFX-concept.

Saab 9-7X

Door de sterk gestegen brandstofprijzen is de vraag naar LPG enorm toegenomen. Met het voor LPG-gebruik geschikt maken van zijn autos vergroot Saab de keuzemogelijkheden. Inmiddels wordt al ruim 15% van alle nieuwe Saabs in Nederland afgeleverd met een LPG-installatie.

De meerprijs voor een Saab met LPG-installatie is bij alle varianten hetzelfde: 2.615 euro (incl. BTW). En binnen het GasFX-concept ontvangt de berijder 5 eurocent korting per liter LPG (tot een maximum van 200 euro).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!