25 juli 2006
 

Saab 9-5 Sport Sedan

Boarding Now vliegles-actie van Saab verlengd

25 juli 2006 | De opvallende Boarding Now promotie campagne van Saab is door de importeur met een maand verlengd. Ook kopers van een nieuwe Saab 9-5 in de maand augustus krijgen nu een boarding kaart om onder leiding van een ervaren instructeur zelf het luchtruim te kiezen.

De kopers van een Saab 9-5 in de actieperiode mei-juli krijgen een vliegles aangeboden, een campagne die Saab Nederland samen met haar dealerorganisatie heeft opgezet. "De eerste Saab0rijders hebben inmiddels dan ook hun vliegcertificaat gehaald", licht Colin Ouwerling, Marketing Manager van Saab Nederland, de actie toe. "Maar ook voor de partner en of kinderen hebben wij een programma toegevoegd. De animo om ook een vlucht mee te maken heeft ons zeer verrast". Het Saab Boarding Now programma is dus met een maand tot eind augustus verlengd.

Saab 9-5 Sport Sedan

Na een uitgebreide theoretische briefing door instructeurs van Wooning Aviation kiezen de Saab kopers aan de stuurknuppel van een Piper Warrior of een Cessna 172 het luchtruim, in veel gevallen dus met de eigen partner als passagier. Na de vliegles staat een lunch en een bezoek aan het Aviodrome op het programma.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!