22 juni 2006
Daihatsu Trevis

Daihatsu Trevis

Daihatsu maakt prijs Trevis bekend

22 juni 2006 | De Daihatsu Trevis wordt in augustus in Nederland verwacht. Dit nieuwe model van Daihatsu in het A-segment kenmerkt zich door een opvallende vormgeving en uitgebreide standaarduitrusting. De basisprijs van Daihatsus nieuwe compacte model zal €  10.999,- bedragen.

De Trevis wordt standaard uitgevoerd met vijf deuren en is in de basis voorzien van o.a. metallic lak, radio/cd-speler, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, deurgrepen, bumpers en buitenspiegels in de kleur van de carrosserie, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, stuurbekrachtiging, toerenteller en twee airbags.

Daihatsu Trevis

Door de eigenzinnige vormgeving, die wordt gekenmerkt door klassieke ronde lijnen en chromen accenten, heeft de auto een herkenbaar, maar uniek uiterlijk. Hierdoor is de Trevis een model dat een zeer divers publiek moet aanspreken.

De Trevis kent een gecombineerd brandstofverbruik van 4,8 liter op 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 114 gram per kilometer. De Trevis zal het milieulabel B meekrijgen. Dit betekent dat de Trevis na 1 juli in aanmerking komt voor een milieusubsidie van €  500,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!