8 juni 2006
 

Cadillac

Cadillac V-serie modellen in Xbox-spel

8 juni 2006 | Cadillac en Microsoft zullen gezamenlijk een gratis downloadbaar pakket leveren voor het Xbox 360-spelsysteem. De drie modellen uit de Cadillac V-serie (de CTS-V, de XLR-V en de STS-V) zullen als uitbreidingspakket worden geïntegreerd in het videospel Project Gotham Racing 3.

Het scala Cadillac V-serie-modellen met V8-motoren, waarvan elk in minder dan vijf seconden van 0-100 km/h accelereert, omvat de CTS-V met 400 pk (298 kW), die in race-uitvoering de SPEED World Challenge GT-serie 2005 won, de XLR-V tweezitter met 450 pk (331 kW), de snelste Cadillac ooit, en de STS-V sedan met 476 pk (350 kW), de krachtigste productie-Cadillac ooit.

Cadillac

Gamers die met één van de Cadillac sportwagens via de gamecommunity Xbox Live op het Nürburgring F1-circuit een plaats in de top 100 veroveren, krijgen de Cadillac Elite-status. Cadillac Elite is een ranglijstsysteem dat uiteindelijk de top van de consolegamers van meerdere speltitels over de gehele wereld moet vertegenwoordigen. De langetermijnvisie van het Cadillac Elite-programma is Xbox Live-gamers toegang te bieden tot exclusieve evenementen, aangepaste downloadbare content en potentiele prijzen. PGR3 is het eerste spel waarin de Cadillac Elite-waardering kan worden verdiend en is uniek voor de Xbox 360.

Het uitbreidingspakket voor PGR3 is wereldwijd gratis te downloaden via de Xbox Live website voor personen die al een Xbox 360 spelcomputer hebben en in het bezit zijn van een geïnstalleerde versie van het spel PGR3.

Cadillac
 
Websitewww.cadillaceurope.co
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!