18 mei 2006
 

Nissan Micra (2003 - 2010)

Nissan Micra tijdelijk in Elle-uitvoering

18 mei 2006 | Nissan en de maandelijkse glossy Elle introduceren een actiemodel vol extra's: de Nissan Micra Elle. De drie- en vijfdeursversie van de Micra kan tot 30 juni worden geleverd met een gratis pakket Elle-accessoires. Ook de Micra C+C is tijdelijk als Elle-uitvoering verkrijgbaar.

Alle Micra's Elle zijn uitgerust met Elle-accessoires, bestaande uit onder meer een speciale mattenset, sleutelhangel, weekendtas, toilettas, t-shirt en een cap. Om het pakket compleet te maken, krijgt de Micra Elle-koper een jaarabonnement op het magazine Elle, Elle Wonen of Elle Eten cadeau. De basisuitrusting van de Micra Elle is gelijk aan die van de Micra Visia. Daar bovenop is de Micra Elle nog voorzien van airconditioning en een radio/cd-speler.

Nissan Micra (2003 - 2010)

De prijs van de luxe uitgeruste Nissan Micra Elle 3-deurs versie bedraagt 12.785 euro. Het voordeel voor de koper bedraagt daardoor 1.400 euro.

Wie voor 30 juni een proefrit maakt in de Nissan Micra Elle, ontvangt van de Nissan-dealer bovendien gratis een nummer van het glossy lifestylemagazine Elle. De Nissan Micra Elle en Micra C+C Elle zijn tot 30 juni 2006 te bestellen bij de Nissan-dealer.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!