8 mei 2006
 

Cadillac

Cadillac & Corvette Experience Center verhuurt bijzondere automobielen

8 mei 2006 | Wie eens een dag, een week of zelfs een maand wil genieten van een bijzondere Amerikaanse auto, kan daartoe terecht bij het Cadillac & Corvette Experience Center in Breukelen. Deze dealer verhuurt in samenwerking met National Car Rental zeven modellen van de merken Cadillac, Corvette en Hummer.

Voor zakelijk gebruik, een bijzondere gelegenheid, een vakantie of ter voorbreiding van een koop; er zijn genoeg redenen te bedenken om eens een Cadillac of zelfs Corvette of Hummer te huren, ook al was het alleen al vanwege hun onderscheidende, eigenzinnige karakters.

Cadillac

Het Cadillac & Corvette Experience Center in Breukelen biedt deze mogelijkheid per dag, week of maand in een gevarieeerde keuze. De huurvloot omvat de Cadillac modellen CTS, STS, SRX, Escalade en XLR, alsmede de Corvette C6 Convertible en de Hummer H3. Er is een Cadillac te huur voor 125,- euro excl. BTW, incl. 125 km vrij. Een dag een Corvette Convertible huren kost 290 euro (excl. BTW en incl. 125 km vrij). En een dag met de HUMMER H3 op pad vraagt een investering van 230 euro (excl. BTW en incl. 125 km vrij). Andere huurperiodes zijn mogelijk.

Het Cadillac & Corvette Experience Center stelt wel eisen aan de huurder. Deze dient minimaal 23 jaar te zijn, in elk geval 5 jaar een rijbewijs te bezitten en bij het ophalen dient een borg betaald te worden.

Cadillac Cadillac
 
Websitewww.cadillaceurope.co
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!