4 mei 2006
Fiat 500

Fiat 500

Nog 500 dagen tot de nieuwe Fiat 500

4 mei 2006 | Met nog 500 dagen te gaan tot de introductie van de nieuwe Fiat 500, start Fiat de internationale operatie genaamd "500 wants you". Dit project heeft als beginpunt het Internet en zal later worden uitgebreid met andere communicatie-platformen. Daarbij is er één doel: het publiek betrekken in de evolutie van de Italiaanse stadsrakker.

"500 wants you" begint als een groot, uniek online laboratorium waar bezoekers het stilistische concept van de nieuwe 500 kunnen ontdekken, hun voorkeuren kunnen aangeven, ideeen kunnen aandragen en dus actief hun bijdrage kunnen leveren aan de creatie van de auto. De website www.fiat500.com staat open voor de bijdragen en verwachtingen van het grote publiek, welke worden beoordeeld en mogelijk gebruikt bij de ontwikkeling van het eindproduct.

Fiat 500

"500 wants you" leidt naar "500ology", een online-encyclopedie met verhalen en foto's gewijd aan de Fiat 500. Bezoekers van de site kunnen middels het "Configuration Lab" meewerken aan het ontwerp van Fiats concept car. Er is ook ruimte voor de creatieve input van ontwerpers; waaronder een ontwerpwedstrijd georganiseerd in samenwerking met het onafhankelijke webmagazine Designboom.

Gedurende de 500 dagen tot de uiteindelijke introductie van de nieuwe Fiat 500 worden er nieuwe content, activiteiten en initiatieven aan de site toegevoegd.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!