19 april 2006
Mini MINI (2000 - 2006)

Mini MINI (2000 - 2006)

Vlagvertoon bij Mini

19 april 2006 | Mini is de enige automobiel ter wereld met dakvlaggen in het optie- en accessoiresprogramma. Ooit waren deze opvallende dakmarkeringen bedoeld om de classic Mini in het grote toerwagengeweld op de internationale circuits al van veraf te kunnen herkennen. Na de Union Jack en de Chequered Flag zijn er vele nationale kleuren aan het dakvlaggen programma toegevoegd, zoals Stars and Stripes van de Verenigde Staten en Maple Leaf van Canada.

Mini liefhebbers kiezen nu steeds vaker voor een dakvlag. Uit nostalgie, chauvinisme of gewoon omdat het een lust voor het oog is. Om daar op in te spelen is de collectie dagvlaggen, liever gezegd dakdesigns, sterk uitgebreid met vele mogelijkheden om een Mini verder te personaliseren. Van Spider web, Zebra en Tiger via camouflages tot Tartan, een Schotse ruit.

Mini MINI (2000 - 2006)

Voor het eerst is de Nederlandse driekleur in een gelimiteerde oplage ook als dakvlag leverbaar - voor € 170,-. De prijzen van de andere dakvlaggen varieren van €  135,- tot € 234,-. Prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief montage.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!