10 april 2006
Chrysler 300C

Chrysler 300C

Chrysler toont 300C met verlengde wielbasis in New York

10 april 2006 | New York is de City of limousines en dus is het een logische zaak dat de Chrysler 300C met verlengde wielbasis op de autotentoonstelling in die stad zijn wereldpremiere beleeft. Ook in deze verlengde uitvoering is de 300C een opvallende sedan, niet alleen voor mensen met extreem lange benen.

Vergeleken met de normale 300C, is de long wheelbase-versie ruim 15 centimeter langer. Deze extra lengte komt volledig ten goede aan de achterpassagiers.

Chrysler 300C

Aangezien deze uitvoering ook zeer geschikt is om mee gereden te worden, is het mogelijk hem te voorzien van diverse typische limo-accessoires zoals verlichte schrijftafeltjes, aansluitingen voor computers en mobiele telefoons, voetsteunen, make-upspiegels met verlichting en verstelbare leeslampjes. Ook voor het exterieur zijn opties op maat beschikbaar: de 300C LWB is leverbaar in elke gewenste kleur en wordt eventueel afgewerkt met een pinstriping.

De verlengde 300C wordt gebouwd door de specialisten van Accubuilt. In Amerika wordt de limousine geleverd met keus uit de 3,5-liter V6 (250 pk) of de 5,7-liter HEMI V8 met 340 pk. In 2007 komt de 300C LWB ook naar Nederland. Het leveringsprogramma en het motorenaanbod voor de Nederlandse markt zijn nog niet vastgesteld. Daarom is ook de prijsstelling nog niet bekend.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!