4 april 2006
 

Seat

Sensation voor Seat Ibiza en Cordoba

4 april 2006 | De nieuwe Seat Ibiza en Cordoba zijn nog maar net geintroduceerd en nu al zijn er de speciale Sensation-uitvoeringen. De Ibiza en Cordoba waren vorig jaar ook al leverbaar in deze extra sportieve Sensation outfit. Vanwege het succes daarvan, heeft Seat nu besloten om ook Sensation-uitvoeringen van de nieuwe Ibiza en Cordoba in het programma op te nemen.

De Ibiza en de Cordoba zijn onlangs stevig opgewaardeerd. Dat blijkt niet alleen uit de uiterlijke wijzigingen, waardoor het sportieve karakter van de modellen nu beter naar voren komt, maar ook uit het interieur. Daarbij is ook de standaarduitrusting van alle modellen naar een nog hoger niveau gebracht.

Seat

Voor zowel de nieuwe Ibiza als de even nieuwe Cordoba geldt dat de Sensation-uitvoeringen zijn gebaseerd op de Reference 1.4 (75 pk). Om hun naam eer aan te doen, hebben de Sensation benzineversies echter standaard de beschikking over de 100 pk sterke 1.4. Dieselen kan ook: zowel de Ibiza als de Cordoba Sensation is leverbaar met de 100 pk sterke 1.9 TDI.

Alle Sensation-uitvoeringen zijn standaard voorzien van 15-inch lichtmetalen velgen, een volautomatische airconditioning, cruise control, mistlampen in de voorbumper en buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur. De totale waarde van dit uitgebreide pakket extras bedraagt € 3.350, - maar de Seat-dealer brengt € 855,- in rekening. Het klantvoordeel bedraagt daarmee bijna € 2.500,- . Dat betekent bijvoorbeeld dat de Ibiza Sensation met 1.4 (100 pk) leverbaar is vanaf € 15.250,- .Voor de Ibiza Sensation 1.9 TDI geldt een prijs van € 19.850,-. De Cordoba Sensation is er in benzine-uitvoering vanaf € 16.250,- en als diesel voor € 20.850,-.

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!