25 september 2002
 

Renault

Renault Formule 1 items te koop bij eBay

25 september 2002 | Op de online handelsplaats eBay worden vanaf 26 september 30 collectors items van het Renault Formule 1 Team geveild. De opbrengst van objecten als de gesigneerde helm van coureur Jarno Trulli gaat naar de United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

Het team van Renault heeft een scala aan objecten ter beschikking gesteld die het hart van de ware Formule 1-fan sneller doen kloppen. Zo worden er behalve gesigneerde helmen van Jarno Trulli en Fernando Alonso ook overals van drie coureurs geveild, evenals een deel van een Formule 1 motor. Het eerste deel van de veiling loopt tot donderdag 3 oktober. Van 3 oktober tot en met 13 oktober wordt de tweede reeks objecten aangeboden.

De veiling vindt plaats op de Franse site van eBay (www.eBay.fr), maar zal middels een doorlink ook via de Nederlandse eBay-site (http://pages.ebay.nl/auto-index.html) toegankelijk zijn. De UNHCR zal de opbrengst van de veiling investeren in het verbeteren van het onderwijs voor 38.000 Tibetaanse schoolkinderen in Nepal.

 
Websiteebay.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!