31 maart 2006
Cadillac BLS

Cadillac BLS

Cadillac BLS op reis door Europa

31 maart 2006 | Nog voor zijn officiele showroomdebuut in april is de gloednieuwe Cadillac BLS al door het Europese publiek te bewonderen via een reizende show die ruim twintig hotspots in Europa aandoet. In Nederland biedt deze tournee belangstellenden de kans Cadillacs nieuwste model van dichtbij te bekijken in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. De vierdeurs sedan, gebouwd in Europa, is de eerste Cadillac in de luxe middenklasse en ook de eerste Cadillac met een turbodiesel motor.

De Cadillac BLS schittert in een speciaal ontworpen arena-achtige setting, die voor elke tourlocatie wordt gedemonteerd, getransporteerd en weer wordt opgebouwd. Twee complete sets reizen momenteel simultaan door Europa. Ruim 20 BLS modellen zijn gedurende de tournee beschikbaar voor testritten op locatie, terwijl een tentoongestelde BLS op de stand wordt omringd door entertainment. Cadillac medewerkers zijn aanwezig voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen.

Cadillac BLS

In Nederland toert de BLS van 8 tot en met 19 april in achtereenvolgens Den Haag (Palace Promenade), Rotterdam (Orange), Eindhoven (Heuvel Galerie) en Amsterdam (Villa Arena).

De nieuwe Cadillac BLS kent een 3-jarige 100.000 km garantie en is verkrijgbaar vanaf 8 april aanstaande bij 165 Europese Cadillac dealers. In Nederland is de BLS verkrijgbaar vanaf € 35.790,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!