24 maart 2006
 

Packard Bell navigatie

Packard Bell introduceert navigatiesysteem

24 maart 2006 | Packard Bell breidt zijn assortiment uit met een GPS-systeem met multimedia-mogelijkheden. De GPS 400 beschikt over een strak design en is dankzij het platte formaat en de ingebouwde antenne zowel in de auto als daarbuiten te gebruiken. Daarnaast kan dit navigatiesysteem ook foto's en mp3-nummers afspelen. De GPS 400 beschikt over een kaart van de Benelux of van Europa.

Navigatiesystemen zijn voor Packard Bell een logische uitbreiding op ons assortiment Digitale Home Entertainment-producten. Geheel in de stijl van Packard Bell hebben we daarom de GPS 400 geïntroduceerd", zegt Hans Schinkel, country manager Packard Bell Nederland. "Natuurlijk hebben we multimedia-functionaliteiten toegevoegd, zodat je ook altijd je favoriete foto's en mp3-nummers kunt bekijken of beluisteren".

Packard Bell navigatie

De GPS 400 is een Nederlandssprekend 3D-navigatiesysteem met Destinator navigatiesoftware. De touchscreen-bediening op het 3,5 inch kleurenscherm zorgt voor eenvoudig gebruik. Standaard wordt de GPS 400 geleverd met AC/DC-adapter, houder voor in de auto, een auto-adapter en een draagtasje.

De Packard Bell GPS 400 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een Benelux-versie met een 256 MB SD-kaart voor 299 euro en een Europa-versie met een 512 MB SD-kaart voor 399 euro (inclusief BTW).

Packard Bell navigatie Packard Bell navigatie
 
Websitewww.packardbell.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!