9 maart 2006
 

Volkswagen

Business-uitvoeringen voor Volkswagen

9 maart 2006 | Met onmiddellijke ingang zijn de Volkswagen Golf, Golf Plus, Touran, Jetta en Passat (inclusief de Variant-modellen) leverbaar als Businessuitvoering. Deze speciaal voor de zakelijke rijder ontwikkelde uitvoering omvat diverse zaken die het leven onderweg comfortabeler en makkelijker maken. Het RNS 300-navigatiesysteem maakt deel uit van de Businessuitvoering en vormt samen met een middenarmsteun, airconditioning en telefoonvoorbereiding de standaard ingredienten.

Voor de Golf en Golf Plus is de Businessuitvoering leverbaar op de Trendline, Comfortline en Sportline-uitvoeringen. De Trendline-uitvoering wordt dan aangeboden voor 1.395 euro (inclusief btw en bpm) en bestaat uit RNS 300-navigatiesysteem, middenarmsteun, airconditioning en telefoonvoorbereiding. Het klantvoordeel bedraagt 2.215 euro. Met de Businessuitvoering op de Comfortline, die een pakketprijs van 395 euro heeft, komt het voordeel voor de klant op 1.780 euro. Bij de Sportline-uitvoeringen van de Golf en Golf Plus bedraagt de meerprijs van de Businessuitvoering 595 euro en is het voordeel zelfs 1.840 euro.

Volkswagen

Uiteraard is ook de Touran leverbaar als Businessuitvoering. Deze uitvoering bevat onder meer opklapbare tafeltjes aan de rugleuning van de voorstoelen, speciale bekleding, elektrisch bedienbare ramen achter en afdekking van de bagageruimte. Zijn uiterlijk wint bovendien aan representativiteit door de 16-inch lichtmetalen velgen, de zwarte dakreling en de deurgrepen in carrosseriekleur. Met een meerprijs van 1.150 euro is het voordeel voor de klant hiermee 3.600 euro. Voor de Touran Highline is de Business Plusuitvoering ontwikkeld. Hierbij wordt de Businessuitvoering aangevuld met 17-inch lichtmetalen velgen (type Nardo), xenon-verlichting en Park Distance Control. De Plusuitvoering wordt aangeboden voor 1.595 euro en vertegenwoordigt een klantvoordeel van 2.005 euro.

De Businessuitvoering is leverbaar voor de Jetta-modellen Trendline, Comfortline en Sportline. De Trendline-uitvoering bevat naast de standaard items ook een multifunctioneel stuur. De Jetta Businessuitvoering heeft een prijs van 995 euro en vertegenwoordigt een klantvoordeel van 1.970 euro. Voor de Comfortline- en Sportlinemodellen omvat de Businessuitvoering ook een CD-wisselaar, acht luidsprekers en een multifunctioneel stuur. Voor beide versies bedraagt de meerprijs 695 euro en komt het klantvoordeel op 1.910 euro.

Volkswagen

De Passat en de Passat Variant zijn de zakenauto's van Volkswagen. Daarom zijn alle uitvoeringen ook leverbaar als Businessuitvoering. Deze uitvoering omvat uiteraard het RNS 300-navigatiesyteem, een middenarmsteun, airconditioning en telefoonvoorbereiding, maar ook een CD-wisselaar, acht luidsprekers, een multifunctioneel stuur en Park Distance Control. Het klantvoordeel kan bij de Trendline met een prijs van 1.495 euro oplopen tot 2.415 euro en voor de Comfortline met een prijs van 1.295 euro tot 2.435 euro. Voor de Sportline- en Highline-modellen is de Businessuitvoering verkrijgbaar vanaf 795 euro en loopt het klantvoordeel op tot 2.315 euro.

Volkswagen Volkswagen
 
Websitewww.volkswagen.nl
Deel via