7 maart 2006
 

Chevrolet

Chevrolet levert gasFX autogaspakket voor 995 euro

7 maart 2006 | Chevrolet is zeer actief op het gebied van autogas. Om deze milieu-vriendelijke techniek aantrekkelijker te maken voor aanschaf en gebruik, biedt Chevrolet daarom tot eind april 2006 voor € 995,- een gasFX autogaspakket aan op nieuwe Chevrolets. Kopers van een nieuwe Chevrolet met gasFX krijgen bovendien € 200,- korting op de brandstof wanneer ze gebruik maken van de Euroshell tankpas.

Chevrolet Nederland biedt voor alle modellen de gasFX autogaspakketten aan via haar distributienetwerk. Verschillende onderzoeken hebben volgens Chevrolet aangetoond dat autogas een volwaardige alternatieve brandstof is, die ten opzichte van benzine en diesel belangrijke voordelen biedt op zowel het financiële vlak als op het gebied van milieu. Uit onderzoek door TNO blijkt dat de uitstoot van stikstofoxiden bij het rijden op autogas significant kleiner is: 37 keer minder dan bij het rijden op diesel en de helft minder vergeleken met benzine.

Chevrolet

Om klanten een grote keuzemogelijkheid te bieden, zijn alle nieuwe Chevrolet-modellen leverbaar met het gasFX autogaspakket. Het omslagpunt voor een Chevrolet met gasFX pakket ligt volgens Chevrolet rond een jaarkilometrage van 8.000 kilometer, waardoor deze alternatieve brandstof al heel snel voordeliger is dan benzine en zelfs diesel, ook voor privé-rijders.

gasFX is een gezamenlijk initiatief van BK-GAS en Vialle Alternative Fuel Systems. BK-GAS houdt zich bezig met de marketing en verkoop van autogas aan tankstations in Nederland en Belgié en verzorgt nieuwbouw en onderhoud aan autogas aflever-installaties. De gasFX actie van Chevrolet loopt tot eind april 2006 en is van toepassing op alle nieuwe Chevrolet-modellen.

Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!