23 februari 2006
Smart Roadster

Smart Roadster

Roadster voor Fatima Moreira de Melo

23 februari 2006 | De Nederlandse hockeyster Fatima Moreira de Melo, die ook bekendheid geniet als zangeres en presentatrice, heeft sinds kort de beschikking over een wel heel opvallende Smart roadster. De sportieve tweezitter is uitgevoerd in panter-motief. Daarmee rijdt Fatima Moreira de Melo opnieuw in een echte "eye-catcher", want haar vorige Smart Roadster was in de kleur roze ook al moeilijk over het hoofd te zien.
Smart Roadster

Fatima Moreira de Melo behoort tot de succesvolste hockeysters in ons land. Ze heeft sinds haar debuut in het Nederlands elftal bijna 200 interlands achter haar naam staan en veroverde met het Nederlands team naast Olympisch zilver in Athene in december van het afgelopen jaar voor de tweede maal in successie de Champions Trophy. In de nationale competitie speelt ze voor het eerste damesteam van hockeyclub Rotterdam.

Smart Roadster

Daarnaast geniet ze bekendheid als zangeres. Haar zangtalent werd ontdekt na de finale van het wereldkampioenschap hockey 1998 in Utrecht en ze treed sindsdien regelmatig op. Haar eerste CD verschijnt binnenkort. "Met de Smart roadster, die we haar in samenwerking met DaimlerChrysler Services ter beschikking stellen, is Fatima een fantastische ambassadeur voor ons bedrijf en ons merk", zegt Erik-Jan Teunissen van Smart.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!