22 februari 2006
 

Chevrolet

Breeze actiemodellen van Chevrolet

22 februari 2006 | Begin dit jaar is Chevrolet van start gegaan met de Breeze campagne. Daarbij zijn alle Breeze-uitvoeringen van de Matiz, Kalos, Lacetti, Nubira Sedan & Stationwagon en de Tacuma standaard voorzien van airconditioning. Met onmiddellijke ingang heeft Chevrolet de prijzen voor de Breeze-modellen nog scherper gesteld.

De serie Breeze-actiemodellen begint met de Matiz 0.8 Breeze, die voor 8.995 euro op de prijslijst staat. En dat betekent een klantvoordeel van 1.050 euro. Naast die airconditioning beschikt de Matiz Breeze ook over in hoogte verstelbare hoofdsteunen, ABS met EBD, twee airbags, stuurbekrachtiging, centrale portier-vergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en een wis/was-installatie achter.

In de Kalos Breeze reeks is het voordeel groter, want dat bedraagt 1.200 euro bij een catalogusprijs van 11.245 euro voor de driedeurs uitvoering en 11.745 euro voor de vijfdeursversie. De Kalos Breeze is uitgerust met een 1.2 benzinemotor en standaard voorzien van comfortabele voorzieningen, zoals stuurbekrachtiging, elektrische ramen, een wiswasinstallatie achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een radio/CD-speler met vier speakers en ABS met EBD.

Chevrolet

De Lacetti Breeze wordt ook standaard geleverd met airconditioning, naast schijfremmen rondom, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, airbags en zijairbags voor en een radio/CD-speler met vier speakers. Het prijskaartje van de Lacetti Breeze laat een bedrag zien van 15.345,- euro wat een financieel voordeel inhoudt van 850,- euro.

Voor wie meer ruimte en/of meer motorvermogen zoekt biedt de Nubira in zowel sedan als stationwagon versie, zeker met het Breeze typeplaatje, een alternatief. Uitgerust met de 1.6 16V benzinekrachtbron hebben de Nubira's dezelfde uitrusting als hun stalgenoot, de Lacetti. De Chevrolet Nubira 1.6 16V Breeze kost 17.245 euro, met een financieel voordeel voor de klant van 750 euro.

Ook de MPV van Chevrolet, de Tacuma met 1.6 zestienkleppenmotor, wordt in een Breeze uitvoering aangeboden. Naast de beschikbare ruimte bestaat de Breeze-uitrusting van de Tacuma onder meer uit een radio/CD-speler met stuurwiel-bediening en vier speakers, airbags en zijairbags voor, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en veel, heel veel bergruimte. Airconditioning is in lijn met de Breeze-actie ook op de Tacuma standaard. De Tacuma 1.6 16V Breeze is leverbaar voor 17.245 euro met een voordeel van 650 euro.

Chevrolet

De Breeze-modellen van Chevrolet zijn leverbaar tot en met juni 2006.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via