17 februari 2006
 

Santana PS10

Santana introduceert nieuwe PS10 Pickup

17 februari 2006 | Santana Motor Nederland introduceert met onmiddellijke ingang een pick-upversie op basis van de huidige PS10. De Spaanse fabrikant heeft dit besloten naar aanleiding van het succes van de huidige modellenreeks. In Nederland zijn in korte tijd al bijna 100 Santana's op kenteken gezet.

De Santana PS10 Pickup is een tweedeurs pick-up gebaseerd op de Santana PS10 Plus, die momenteel al in Nederland geleverd wordt. De Pickup beschikt over een 125 pk sterke 2.8-liter common-rail dieselmotor die afkomstig is van Iveco. Standaard beschikt de Pickup over vierwielaandrijving, waarbij de achterwielaandrijving naar wens eventueel uitgeschakeld kan worden. De PS10 Pickup is in het bijzonder bedoeld voor gebruikers die een praktische oplossing zoeken voor dagelijks gebruik. Hierbij valt te denken aan kleine zelfstandigen of mensen met een agrarisch beroep. De Pickup-uitvoering van de PS10 is bedoeld voor mensen die geregeld omvangrijke of lastig te vervoeren goederen transporteren. Door de open laadruimte is in- en uitladen zeer gemakkelijk geworden. Daarnaast is dankzij de off-road capaciteiten ivoor de PS10 Pickup geen terrein onbegaanbaar.

Santana PS10

Het Spaanse Santana Motor, gevestigd in het zuidelijk gelegen Linares, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van off-road voertuigen. Santana Motor heeft meer dan 46 jaar ervaring en is verantwoordelijk voor de fabricage van auto's van een aantal bekende merken, waaronder Suzuki en Land Rover.

De catalogusprijs van de Santana PS10 Pickup bedraagt € 35.960,- incl BPM en BTW.

Santana PS10 Santana PS10
 
Websitewww.Santanamotor.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!