7 februari 2006
 

Mazda

Mazda2 en 3 verkrijgbaar in Sportline uitvoering

7 februari 2006 | Vanaf midden februari staan ze bij de Mazda-dealers: de Mazda2 Sportline en de Mazda3 Sportline. Het zijn wwee speciale uitvoeringen van de twee Mazda-modellen die, na de Mazda6, het beste worden verkocht. Om dit te vieren zijn beide modellen nu voorzien van extra opties waarvoor de klant geen cent extra hoeft te betalen.

De speciale Mazda2 Sportline uitvoering biedt de klant meer waarvoor niet extra hoeft te worden betaald:

  • 15" lichtmetalen velgen
  • Gratis metallic lak
  • Super Lock
  • Sportline grille
  • Sportline interieur / bekleding
  • Lederen stuurwiel met aluminium accenten
Mazda

Het totale voordeel op de Mazda2 Sportline bedraagt op deze manier € 1964,-.

De Mazda3 kent twee Sportline uitvoeringen, waarbij de meeruitrusting afhankelijk is van de standaarduitvoering. De Mazda3 Touring wordt als Sportline zonder meerprijs voorzien van lichtmetalen velgen en een achterspoiler in carrosseriekleur. Op de Sport wordt een dakspoiler gemonteerd en bij de Sedan wordt de bekende kofferklepspoiler geleverd. De velgen groeien een maat naar 16 inch. Ook de breedte van de banden neemt toe naar 205. Voor het Sportline pakket, ter waarde van € 2.200, geldt geen meerprijs voor de klant.

Mazda

De Executive en Active modellen worden als Sportline standaard voorzien van lederen bekleding op de stoelen, de achterbank en de deurpanelen. De zwart lederen bekleding is voorzien van rood stiksel. Dit extra luxe interieur met een consumentenwaarde van € 2.200 wordt ook zonder meerprijs aangeboden.

Mazda Mazda
 
Websitewww.mazda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!