2 februari 2006
 

Lotus

Lotus ontwerpt Type 1 Horloge

2 februari 2006 | Lotus heeft aangekondigd dat het binnenkort het Type 1 polshorloge zal introduceren. Dit is het eerste uurwerk dat werd ontworpen door Lotus Design, de designstudio die voor alle huidige en toekomstige Lotus-producten verantwoordelijk is. Het exclusieve horloge is binnenkort in Nederland via de webshop van Van der Kooi Sportscars te bestellen.
Lotus

Het quartz-analoge chronograaf horloge is doorspekt met de typische merkwaarden van Lotus. Uiterlijk is hij bijvoorbeeld direct herkenbaar aan het zeer technische maar strakke ontwerp en de elegante lijnen. Het Type 1 Lotus horloge is daarom ook geen standaard merchandisingartikel, maar een exclusief werk van Lotus Design met speciaal ontworpen elementen. Daartoe behoren onder meer de oranje geanodiseerde aluminium kroon-bescherming, gemonteerd op een zwarte wijzerplaat waarop het Lotus-embleem prijkt.

Lotus

Functioneel gezien beschikt het horloge over een quartz uurwerk, een stopwatch die tot op 1/10 van een seconde nauwkeurig is met een maximum van een uur, en een kalenderaanduiding. De roestvrijstalen behuizing benadrukt de technische vormgeving van het horloge en is afgewerkt met een geetst embleem van Lotus Design op de achterkant van de kast. Het is bovendien uitgerust met een verstelbare en duurzame kunststof band die is voorzien van een roestvrijstalen sluiting.

Lotus Lotus
 
Websitewww.vanderkooisportsc
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!