2 februari 2006
 

Chrysler

Voordeel op Chrysler PT Cruiser, Voyager en Ram Van

2 februari 2006 | Met onmiddellijke ingang zijn er drie extra inspirerende Chrysler-modellen leverbaar: de PT Cruiser Challenger, de Voyager Signature Series en een Ram Van. Alle drie modellen zijn leverbaar zo lang de voorraad strekt.

De PT Cruiser is dankzij de recente facelift weer up to date. Dit nieuwe model is er tijdelijk in Challenger-uitvoering. Zijn uitrusting omvat onder meer elektrische bedienbare ramen voor en achter, een elektrische verstelbare bestuurdersstoel, centrale vergrendeling met afstandsbediening en een knieairbag. Desondanks kost de Challenger, die standaard is voorzien van een (85 kW/116 pk)1,6-liter motor € 17.950,- De Challenger is er ook met de nieuwe, 110 kW/150 pk sterke 2.2 CRD dieselmotor. Deze uitvoering staat voor € 24.950,- in de prijslijst.

Chrysler

De Voyager en Grand Voyager Signature Series dragen de handtekening van Walter P. Chrysler, de grondlegger van het bedrijf. Deze handtekening symboliseert de luxe uitvoering van de MPV's. De standaarduitrusting wordt namelijk aangevuld met een navigatiesysteem, de overheadrail, een dual zone climate control, bedieningsknoppen op het stuur voor de stereo-installatie, Infinity-speakers, parkeersensoren achter en mistlampen voor. Dit pakket extra's wordt (zo lang de voorraad strekt) aangeboden voor € 995,-.

Ten slotte is de Ram Van bedrijfswagen omgedoopt tot Chrysler. Om dat te vieren wordt hij tijdelijk gratis voorzien van een navigatiesysteem.

Chrysler
 
Websitewww.chrysler.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!