23 januari 2006
 

Mini

Mini XXL bezoekt Nederland

23 januari 2006 | 's Werelds grootste Mini brengt ter ere van de Amsterdam International Fashion Week een bezoek aan ons land. De Dark Silver Mini Stretch Limo Cooper S met whirlpool zal van 25 tot 30 januari in en rond Amsterdam te bewonderen zijn tijdens de festiviteiten rondom de Amsterdam International Fashion Week.

De Dark Silver Mini XXL is samen met zijn rode tweelingbroertje in het kader van de Olympische Spelen van 2004 in Athene in Los Angeles gebouwd. Na een kennismakingstournee door Azië, bevindt de Dark Silver Mini XXL zich momenteel in Europa. Ter ere van de festiviteiten rond de Amsterdam International Fashion Week, zal de 6,30 meter lange Mini Stretch Limo ook Nederland aandoen en VIPS vervoeren.

Mini

Zoals in elke gerespecteerde Limo, ontbreekt ook de champagnebar niet. De eyecatcher van deze unieke Mini XXL is echter de whirlpool achterin. Het passagierscompartiment is uitgevoerd in zwart leder en biedt tot vier personen comfort en entertainment. De XXL biedt zitcomfort, panoramadak, airconditioning, een dvd/radio/cd-combinatie en een uitschuifbare flatscreen-tv die het achtercompartiment volledig van de chauffeur scheidt.

Mini en Fashion gaan al jaren hand in hand. Eerder al verbond Mini haar naam aan internationaal modeontwerpers als Donatella Versace, Gianfranco Ferre en Missoni en designhuis Bisazza. David Bowie, Kate Moss en Paul Smith hebben in het verleden een classic Mini onder handen genomen. Maar Mini kan ook gedragen worden. Sinds enige jaren voert het trendy automerk een eigen modelijn. Varierend van hippe t-shirts tot basic overhemden en van sweaters tot jassen, maar ook design horloges en een high-end brillenlijn en kofferset. Dit jaar sponsort Mini voor de derde achtereenvolgende keer de Amsterdam International Fashion Week.

Mini
 
Websitewww.mini.nl
Deel via