23 januari 2006
 

Smart

Voordeel op Smart Spring Editions

23 januari 2006 | De speciale Spring Editions van de Smart ForTwo en de Smart ForFour leveren een voordeel op van € 1.495 voor de ForTwo en € 2.000 voor de ForFour. Meer uitrusting voor minder geld is het motto. Haast is echter wel geboden: de speciale aanbiedingen voor de ForFour Spring Editions lopen tot en met eind maart, de ForTwo Spring Edition kan tot eind april worden besteld.

De Smart ForTwo Spring Edition is er met 45 kW-benzinemotor in Pulse-uitvoering. Op basis van de uitrustingsline Pulse ontvangt men onder andere: lichtmetalen velgen met brede banden, lederen sportstuur met stuurschakeling, mistlampen, glazen dak met zonwering en cockpitklok en toerenteller. De Spring Editon is tevens voorzien van airconditioning. Normaal zou de meerprijs ten opzichte van de standaard Pure-versie € 2.490 bedragen. Voor de Smart ForTwo Spring Edition behoeft echter € 995 te worden bijbetaald, een voordeel van € 1.495. De consumentenprijs bedraagt daarmee € 12.745.

Smart

Bij de Smart ForFour Spring Edition I gaat het om de Passion-uitvoering. Op basis van de uitrustingsline Passion ontvang met onder andere: 4-spaaks lichtmetalen velgen, lederen stuur en versnellingspook, glazen dak met zonwering en airconditioning. De Spring Edition I is tevens voorzien van metallic lak en een radiopakket. Zouden al deze veranderingen apart worden besteld, dan zou de totale prijs € 2.000 hoger uitkomen dan nu het geval is. De consumentenprijs bedraagt daarmee € 15.860.

Hetzelfde geldt voor de Spring Edition II. In dit geval betreft het een standaard Pulse-uitvoering met daarnaast lounge seats, drie zittingen achterin, een radio en een zilverkleurige tridion-veiligheidskooi. Ook hiervoor hoeft € 2.000 minder te worden betaald dan normaal: € 14.570. De Smart ForTwo Spring Editions I en II zijn leverbaar met 55 kW en 70 kW-benzinemotoren en 50 kW en 70 kW-CDi-dieselmotoren.

Smart

Als laatste is er een Smart ForFour Spring Edition III aanbieding, gebaseerd op de Smart ForFour 1.0 met 47 kW-benzinemotor. Ook deze uitvoering levert een klantvoordeel van € 2.000. De consumentenprijs is daarmee € 10.990.

Smart Smart
 
Websitewww.smart.nl
Deel via