20 januari 2006
 

Kia

Aanbiedingen tijdens Top10 weken bij Kia

20 januari 2006 | Kia heeft de top 10 van best verkochte automerken in Nederland betreden en dat wordt gevierd. Tijdens de top 10 weken biedt de Kia dealer diverse actiemodellen en kortingen aan. Zo is de Picanto 1.0 Colori in de actieperiode leverbaar voor € 9.995,-. Ook op andere Kia modellen is veel voordeel te behalen, varierend van € 500,- op de Carens tot € 3.000,- op de Magentis. Een van de aanbiedingen is een gratis Navman navigatiesysteem op diverse Kia modellen.

Tijdelijk biedt de Kia dealer de Picanto aan vanaf € 7.995,-. Daarnaast is er tijdelijk de Picanto 1.0 Colori die is uitgerust met onder andere ABS, EBD, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling, bestuurders- en passagiersairbag, achterspoiler, dorpelverbreder en mistlampen voor. De Picanto Colori is leverbaar in vier exterieurkleuren en drie interieurcombinaties en is leverbaar voor € 9.995,-. Het voordeel voor de consument komt hiermee op € 1.000,-. Daarnaast is er in de actieperiode een uitgestelde betaling mogelijk op de Picanto Colori tot 2007.

Kia

Bij aankoop van een Picanto Colori kan de consument ook kiezen voor een gratis Navman navigatiesysteem in plaats van de uitgestelde betaling. Ook op de Kia Rio, Cerato, Carens, Carnival en Magentis is bij aankoop in de actieperiode het Navman navigatiesysteem helemaal gratis. Mede hierdoor is voordeel te behalen op diverse modellen van Kia tijdens de top 10 weken, varierend van € 500,- op de Carens 2.0 LX tot € 3.000,- op de Magentis.

Bovengenoemde acties zijn geldig vanaf 16 januari tot en met 31 maart 2006.

Kia Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!