18 januari 2006
 

Chevrolet

Gratis airconditioning bij Chevrolet

18 januari 2006 | Chevrolet start het nieuwe jaar met Breeze actiemodellen. De nieuwe Breeze-modellen van de Matiz, Kalos, Lacetti, Nubira Sedan & Stationwagon en de Tacuma zijn als extra voorzien van airconditioning. De Breeze-modellen van Chevrolet zijn leverbaar tot en met maart.

De Breeze-lijn van Chevrolet start met de Matiz 0.8 Breeze. Naast standaard airconditioning met pollenfilter beschikt dit compacte model van Chevrolet over in hoogte verstelbare hoofdsteunen, ABS met EBD, twee airbags, stuurbekrachtiging, ISOFIX bevestigings-beugels voor een kinderzitje, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en een wis/was-installatie op de achterruit. De Matiz 0.8 Breeze is leverbaar vanaf € 9.545,-.

Chevrolet

De Kalos Breeze is er zowel in drie- als vijfdeurs uitvoering, uitgerust met een 1.2 benzinekrachtbron. Net als de Matiz Breeze is ook de Kalos in deze uitvoering extra rijk uitgerust. Items als stuurbekrachtiging, centrale deur-vergrendeling met afstandbediening, Isofix bevestigingen, een radio/CD-speler met vier speakers, een in delen neerklapbare achterbank en ABS met EBD zijn dan ook standaard aan boord te vinden, evenals een airconditioningsysteem met pollenfilter. De Kalos 1.2 Breeze is er in driedeursuitvoering voor € 11.745,-. De meerprijs voor de vijfdeurs bedraagt € 500,-.

De Lacetti Breeze wordt geleverd met een 1.4 zestienklepper in het vooronder. Net als de andere Breeze-versies is de Lacetti Breeze standaard uitgerust met airconditioning en een pollenfilter. Verder omvat de brede standaarduitrusting onder andere schijfremmen voor en achter, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling met afstand-bediening, airbags en zijairbags voor de bestuurder en voorpassagier en een radio/CD-speler met vier speakers. De Lacetti 1.4 16V Breeze staat in de prijslijst voor € 15.345,-.

Chevrolet

Wat motorisering betreft gaan de Nubira Sedan en Stationwagon in Breeze-uitrusting een stap verder. Deze middenklassers van Chevrolet zijn voorzien van een 1.6 16v benzinekrachtbron. De uitrusting van de Nubira Sedan & Stationwagon Breeze is vergelijkbaar met die van de Lacetti Breeze, waarbij de bagageruimte van de Nubira Stationwagon, die wordt geleverd met een afdekhoes en bagagenet voor de koffer-ruimte, is uit te breiden tot 1.410 liter. De Chevrolet Nubira 1.6 16V Breeze is er vanaf € 17.245,-.

De Tacuma Breeze tot slot beschikt eveneens over een 1.6 zestienklepper. Naast drie afzonderlijk inklapbare en verwijderbare achterstoelen bestaat de Breeze-uitrusting van de Tacuma onder meer uit een radio/CD-speler met stuurwielbediening en vier speakers, airbags en zijairbags voor de bestuurder en voorpassagier, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en meer dan voldoende berg-ruimte dankzij de twintig opbergvakken. Airconditioning en een pollenfilter zijn net als bij de overige Breeze-modellen ook op de Tacuma standaard. De Tacuma 1.6 16V Breeze is er voor € 17.245,-.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via